Στην Κυψέλη
Μελισσοκόμος επί τω έργω
Name: BeeHappy
Location: ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, GR

Κυριακή, Οκτωβρίου 31, 2010

Η Ζωή περιμένει να την απολαύσεις μέρος 2ο



Ο στόχος ήταν μόλις 64 λεπτά μακρυά.

Όταν ξέρεις που πας όλοι οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί.


Κάποια μέρα δεν θα μπορώ να είμαι στον τερματισμό.
Αυτή η μέρα δεν ήταν σήμερα.


Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με βοήθησαν στηρίζοντάς με ψυχικά.
Τους υπόσχομαι ότι στις επόμενες 365 μέρες θα προσπαθήσω το νέο ραντεβού μας να είναι στα 42.195 μέτρα.

Ξέρω ότι πολλοί από αυτούς που χτες ενθάρρυναν τους αθλητές στη διαδρομή, και πιστέψτε με το κουράγιο που παίρνει κανείς είναι ανεκτίμητο, θα ήθελαν να βρίσκονται ανάμεσα μας. Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να εμποδίσει τον οποιονδήποτε να το καταφέρει εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό.
Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε μέσα σας τη Δύναμη.

«Πίσω απ΄ το εγώ, το νου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αδελφέ μου, βρίσκεται ένας ισχυρός εντολέας, ένας άγνωστος σοφός, που ονομάζεται Εαυτός. Ζει μέσα στο Σώμα σου, είναι το ίδιο το Σώμα σου…».
«Αισθήσεις και πνεύμα είναι εργαλεία και παιχνίδια. Πίσω τους βρίσκεται ο Εαυτός. Ο Εαυτός αναζητά με τα μάτια των αισθήσεων και αφουγκράζεται με τ΄ αυτιά τού πνεύματος. Ο Εαυτός πάντοτε αφουγκράζεται και αναζητά. Συγκρίνει, δαμάζει, κατακτά, καταστρέφει, κυβερνά».
«Το Σώμα σου έχει περισσότερη σοφία ακόμα κι απ΄ την καλύτερη λογική σου. Και κανείς δεν ξέρει για ποιο σκοπό το Σώμα σου, απαιτεί ακριβώς την καλύτερη σοφία σου. Γιατί ο Εαυτός σου γελά με το Εγώ σου και με τα εγωιστικά άλματά του, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ξεστράτισμα απ΄ τον σκοπό σου».
«Θα ΄θελα να πω δυο λόγια γι΄ αυτούς που περιφρονούν το Σώμα. Είναι η λανθασμένη εκτίμησή τους, που προκαλεί αυτή την περιφρόνηση… Γι΄ αυτό ο Εαυτός σας θέλει να καταστραφείτε εσείς, που περιφρονείτε το Σώμα σας. Ο Εαυτός σας θέλει να καταστραφείτε, γι΄ αυτό κι εσείς γίνατε περιφρονητές τού Σώματος. Και γι΄ αυτό θυμώνετε με τη ζωή και με τη γη, ψάχνοντας για ευτυχία στα ουράνια».
(Φ. Νίτσε «Ζαρατούστρας» κεφ. «Γι΄ αυτούς που περιφρονούν το σώμα»).

Γέλα πουλί μου γέλα......

6 Comments:

Blogger Exagono said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ......του χρονου περισσοτερα χιλιομετρα.

10/31/2010 10:06 μ.μ.  
Blogger Cheers said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σπύρο..!!Μπράβο..προχώρα και στα 42 χιλ...σε είδαμε, σε καμαρώσαμε και είμαστε βεβαιοι οτι μπορείς ,γιατί το λέει ''η ψυχή σου''!!!

10/31/2010 11:11 μ.μ.  
Blogger chaniabee said...

Μπράβο ρε φιλαράκι!!!!!! Όλη η οικογένεια σε έψαχνε να σε δει στην TV! Σου εύχομαι και του χρόνου να έχεις την υγεία σου και τα αραπάκια που μας κουνηθήκαν φέτος κάθε χρόνο να τρώνε την σκόνη σου!!! ( λες το αλάτι να έπαιξε ρόλο τελικά??)

11/01/2010 8:05 π.μ.  
Blogger Beekeeper said...

φίλε είσαι απίστευτος,Μπράβο σου! Εγω κουράζομαι και που το ακούω.

11/01/2010 12:08 μ.μ.  
Blogger Μάντης Τειρεσίας said...

Συγχαρητήρια φίλε για την επίτευξη του στόχου σου.

11/01/2010 1:07 μ.μ.  
Blogger Κώστας Ελευθεριου said...

Mπράβο , μπράβο και πάλι μπράβο σου Σπύρο. Θα χαρούμε όλοι να σε καμαρώσουμε και να σε στηρίξουμε όπως μπορούμε και στα 42.195 .

Το μπλουζάκι όλα τα λεφτά.

11/01/2010 3:59 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home